fredag 15. oktober 2010

update!

Hei og hopp!
Nå er det lenge siden jeg har oppdatert så føler vel egentlig at det er på tide..
Den siste tiden har i bunn og grunn vært travel, vi har hatt besøk, barndåp, jeg har hatt masse kjøring på trafikkskolen og litt andre småting!
Vi kan jo starte ved barndåpen? ja.
På lørdag 02.10 kom Bettinabeste, da rakk hun såvidt det var å få slengt fra seg bagasjen hjemme hos oss før det bar vidre for å hente Christian og nøklene til lokalet festen skulle være.
Da vi kom på lokalet var det MANGE bord å stille opp og fikse bordbeina på (sånne bord man kan regulere høyden på ved å stille på beina..) Christian skrudde så fælt på dissa beina at han fikk ''blemme'' i hånda faktisk.. Mens onkel Anders og Christian fiksa og satt på plass borda fiksa vi andre med papirduk og bordpynt, det ble egentlig ganske fint til slutt altso!
Søndag 03.10 hadde vi klokka på 7, men våkna skjelven klokken 08.00. Da var det kø for å bruke badet... Men vi fikk da gjort oss klare sånn halvveis i tide. Litt før halv ti sto Christian og Fredrik på døra her for å hente oss, så da var det bare å løpe i bilen med Liam og få festa han før vi kjørte stressa avgårde til kirka.
Da vi kom i kirka fikk vi DET sjokket, kirka var bitteliten inni så de måtte sette inn ekstra stoler. Dåpen og gudstjenesten var kjempefin og Liam ble døpt, så da var vi jo feridg med det!
Så dro vi på festen å spiste litt mat og kaker, og ikke minst åpna pakkene! Fikk kjempemye fint og er kjempefornøyd med det!
Så fortsatte den uka da, med langkjøring og besøk.. Men nå er vi tilbake til den harde normalen. Neida, bare tuller. Vi er tilbake til normalen og koser oss masse! skulle forresten også ha oppkjøring på mandag 12.10 men utsatte den til den 21, men nå har det blitt kjempemasse tull på trafikkstasjonen på hamar, de har nemlig klart å SLETTE meg fra lista!! *IKKE VELDIG BLID FOR DET!*
Meeeen vi får satse på at det ordner seg om ikke så lenge! har lite lyst til å vente til i desember med å få kjøre opp..
Jeg har ikke fått lagt inn noen mye bilder, men kan slenge med noen litt gamle bilder, så skal jeg prøve å få lagt inn noen nye ikveld :-)


Her husker han for første gang! <3

KLEM FRA OSS!

1 kommentar:

  1. Hei. Fin blogg du har... Har lagt deg til på min blogg..:)
    Hva var mail din igjen?
    Hadde vært veldig snilt av deg om du kunne ordne Headeren min.. :)
    Klem Hilde

    SvarSlett